Eveliina Paronen | Powergym Hamina Lady

Eveliina Paronen

Valmentaja


Olen Haminalainen 28 vuotias Personal Trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja. Löysin saliharrastuksen ryhmäliikuntojen kautta yli kymmenen vuotta sitten. En ollut koskaan löytänyt omaa lajiani, kunnes tajusin mistä kuntosaliharrastuksessa oli oikeasti kyse ja sen jälkeen kuntosali harjoittelu vei mennessään. Nyt noin viisi vuotta nousujohteista kuntosaliharjoittelua taustalla voin ehdottomasti sanoa, että tämä on minun lajini. Kehityskohteita keksii jatkuvasti lisää ja sehän siinä onkin mahtavaa.

Kouluttauduin Personal Traineriksi ja kuntosalivalmentajaksi Trainer4You:lla vuonna 2018. 2021 kävin Spine-koulutuksen, jossa keskityttiin tules vaivojen hoitoon/ennaltaehkäisyyn voimaharjoittelun avulla. Olen myös kilpaillut 2021 Bikini Fitnessissä ja opin kisa valmistelujen aikana kullan arvoisia oppeja treenaamisesta, syömisestä ja palautumisesta.

Olen vankkumaton balanssin kannattaja. Urheilussa ja terveellisessä elämäntavassa on kyse kokonaisuudesta, joten valmennuksistani ei löydy pika korjauksia. Kannustan kaikkia pitkäjänteiseen tekemiseen nimenomaan lihaskuntoharjoittelun merkeissä. Yksilölliset ruokavaliot rakennan asiakkaan ruokatottumusten mukaan. Minulle tärkeää treenaamisessa on kehittyminen, tekniikka ja onnistumisen tunteet.

Haluan vahvistaa jokaisen valmennettavani uskoa itseensä. Kuntosaliharjoittelu sopii kaikille ja minä voin auttaa sinua löytämään sinulle sopivan tavan harjoitella. Olit sitten aloittelija, keskitason treenaaja tai jo hieman kokenut treenaaja.

Minut voit löytää myös Power Gym Ladyn vastaanotosta maanantaisin ja Power Gym Haminasta joka toinen tiistai. Tule ihmeessä moikkaamaan ja kyselemään tai ota yhteyttä.