YRITYKSILLE | Powergym Hamina Lady

YRITYKSILLE

Tiesithän että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti!

LIIKUNNALLA TERVEEMPI YRITYS

Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden mukaan yhden sairaslomapäivän kustannus yritykselle on keskimäärin 300–350 euroa. Yleisimmät syyt sairauspoissaoloihin liittyvät erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, joista suuri osa on helposti ehkäistävissä tai hoidettavissa oikeanlaisella liikunnalla ja urheilulla. Vain kahdella säännöllisellä treenikerralla kuntosalilla viikossa voidaan parantaa työntekijöiden ryhtiä, poistaa staattisista asennoista syntyneitä kireyksiä ja parantaa kestävyyskuntoa, laskea kohonnutta verenpainetta ja kolesterolia ja satoja muita hyötyjä jotka vähentävät turhia sairauspoissaoloja.

OTA ASKEL KOHTI TERVEEMPÄÄ YRITYSTÄ!

Olemme mukana liikuttamassa yrityksiä terveemmiksi. Siksi me haluamme tukea sinun yrityksen työhyvinvointia ja tarjoamme sinulle sekä työntekijöillesi ammattilaisen laatiman perehdytyksen sekä treeniohjelman jonka avulla varmistetaan että aloittaminen kuntosalilla on varmasti turvallista ja tehokasta sinulle sekä työntekijällesi lähtökunnosta riippumatta.

TUOTTAVAMPI YRITYS

Power Gym yrityssopimuksen avulla yrityksesi voi tarjota työntekijöille erinomaiset puitteet hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja arjen energian lisäämiseen joka näkyy suoraan yrityksesi tuottavuudessa!

HYÖDYNNÄ ETU

Tiesithän että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti!

Täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä!