uutta ja vanhaa luvassa! | Powergym Hamina Lady

uutta ja vanhaa luvassa!

UUSI RYHMÄLIIKUNTA KALENTERI KÄYNNISTYY 16.8.21

Hei mitä tuleva syksy tuo tullessaan Power Gym Ladylla?
​​​​​​​

Uutuuksia

Fitness Buddy ryhmäliikuntatunti Eveliinan kanssa maanantaisin klo.1915-20.05
Koko kehoa kuormittava lisäpainotunti, jossa käytetään muita ryhmäliikuntatunteja enemmän painoja. Keskitymme liiketekniikkaan ja haastamme kehoa erityisesti isojen liikkeiden merkeissä. Yleisesti käytämme levytankoa, mutta tunnin voi helposti tehdä myös käsipainoilla tai kehonpainolla, jos olet aloittelija. Saat itse valita välineesi ja painosi.
Astetta enemmän kuntosalitreenin omainen tunti! Sopii silti myös aloittelijoille!
​​​​​​​

YinJooga palaa keskiviikkoon Heidin kanssa klo.18.50-19.50
Yinjooga on meditatiivinen, rauhoittava ja syvävenyttävä harjoitus. Asanoissa pysytään useampi minuutti, sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Yinful joogatunneilla liikumme ihanan rauhalliseen tahtiin, yhdistellen meditatiivista liikettä, yin asanoita ja hengitysharjoituksia.


Virtuaalijumpat maanantain ja keskiviikkoiltana sekä lauantainaamuna
Luvassa perinteistä Kuntojumppaa, Coreabbs tuntia joka haastaa kädet ja keskivartalon sekä Bootcamp, jossa hikivirtaa ja burplee on perusliike!

Syksyllä tulemme lisäämään kysynnän ja toiveiden mukaan virtuaalijumppia. Nyt elokuussa Heidi ja Eveliina mukana jumpilla teidän kanssa myös, joten tulkaa tutustumaan ja juttelemaan kuulumisia! Meitä tapaatte myös maanantaisin respassa klo.16.00-19.00!


Kaverikampanja
Hyvä hetki napata perheenjäsen tai ystävä mukaan treeneihin tai kokeilemaan yhdessä virtuaalijumppia. Tämän viikon sunnuntaihin 15.8.21 asti meillä on voimassa TUTUSTUMISVIIKKO 10€ koodilla VIRTUAALI. Hänen liittyessä jäseneksi tutustumisjakson jälkeen, sinä saat 4 viikkoa ilmaista treeniaikaa! Muistakaa mainita liittymisen yhteydessä suosittelija! :)

Ps. Aamu käyntiin tulevana lauantaina Helin kanssa! Tunnin verran Spinningiä luvassa klo.10.00-11.00. Varaathan paikkasi varausjärjestelmästä!