Ryhmäliikunta

Aikataulu (Pidätetään oikeudet muutoksiin)
​​​​​​​

Tuntikuvaukset

KUNTOJUMPPA

Monipuolinen, kaikenkuntoisille ja -ikäisille sopiva kuntojumppatunti. Tunnilla on
tarkoitus vahvistaa koko kehoa tasapuolisesti sekä nostaa sykettä sen verran, että saadaan hyvä hiki virtaamaan! Tämä reipas ja tehokas tunti koostuu alkulämmittelystä,
lihaskuntoharjoituksista ja lyhyestä loppuvenyttelystä.

FITBODY

FitBody tunti on tehokas ja kokonaisvaltainen treeni. Tunnilla tehdään koko kehoa vahvistava treeni lisäpainoja käyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, joka voidaan tehdä oman kehon painolla tai levytankoa ja painoja käyttäen; lihaskunto-osuudessa vahvistetaan päälihasryhmiä ja loppupalauttelussa venytellään treenatut lihakset. Tunnilla käytetään lisäpainoina levytankoa ja painoja, käsipainoja, kahvakuulaa. Tunti soveltuu kaikille.

KUNTOPIIRI/circuit 60

Kuntosalilaitteilla tai ryhmäliikuntatilassa tehtävä kiertoharjoittelu, joka vahvistaa
monipuolisesti koko kehon lihaksia. Ammattitaitoisen ohjaajan kannustamana saat ryhmän tsempin ja samalla pääset tutustumaan turvallisesti kuntosalilaitteisiin ja liikkeisiin.

RVP (REISI-VATSA-PAKARA)

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

STRONG NATION

Vauhdikas intervalli-tyylinen tehotreeni, joka kuormittaa koko kehoa. Tunti sisältää kehonpainolla tehtävien lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykettä nostavia osuuksia, joiden tavoitteena on kehittää kestävyyskuntoa ja nopeutta. Liikkeistä voi valita kevyempiä tai haastavampia vaihtoehtoja oman kuntotason mukaan. Tunti sopii tehotreeniä kaipaavalle.

KAHVAKUULA

Kahvallinen kuula, jota voi käyttää monipuoliseen vastusharjoitteluun. Kahvakuulalla
harjoittelu sopii kaiken kuntoisille. Tunnilla tehdään koko kehoa vahvistavia, toiminnallisia liikkeitä.

PUMP-LEVYTANKO

Musiikin tahtiin levypainoilla ja tangoilla tehtävää voimaharjoittelua, joka haastaa
ja vahvistaa koko kehon. Saat tehokkaan kokovartalotreenin tunnilla. Levytankotunti on yksinkertaista, jolloin sen aloittainen helppoa ja tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia.

SPINNING

Tämä musiikin tahtiin tehtävä sisäpyöräilytunti kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä – erityisesti alaraajojen lihasten osalta. Spinning tunti soveltuu erikuntoisille ja eri-ikäisille liikkujille; jokainen voi säätää vastusta oman kuntonsa mukaan ja saaden tunnista irti parhaan mahdollisen treenin hyvän musiikin siivittämänä.

PILATES10

Pilates10 on tehokas ja monipuolinen. Tunti ohjataan motivoivan musiikin tahtiin. Pilates10 liikkeet sekä sarjat perustuvat Pilatekseen ja tunnin ydintehtävänä on keskittyä kehon syviin lihaksiin. Tunnilla tehdään monipuolisesti kehoa vahvistavia liikkeitä.

PILATES

Pilates on kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentouttamiseen ja vahvistamiseen keskittyvä tunti. Tunnilla yhdistyvät monet osa-alueet: kehon rentoutuminen, keskittymisen kehittyminen, koordinaation ja liikkuvuuden parantaminen sekä lihasten vahvistaminen. Tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon (kehon voimakeskus) lihasten aktivointiin ja hallintaan. Tunti perustuu liikkeisiin, joissa liikutetaan kehoa tasapainoisesti ja voimakkaasti keskittyen. Tavoitteena on saavuttaa liikkuvuuden ja vartalon hallinnan luonnollinen tasapaino. Pilatekselle ominainen pehmeä yhdistelmä venytyksiä ja lihasvoimaa lisääviä harjoitteita kiinteyttää lihaksia tehokkaasti.

YINFUL JOOGA

Yinful jooga on meditatiivinen, rauhoittava ja syvävenyttävä harjoitus. Asanoissa pysytään useampi minuutti, sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Yinful joogatunneilla liikumme ihanan rauhalliseen tahtiin, yhdistellen meditatiivista liikettä, yin asanoita ja hengitysharjoituksia.

Kehonhuolto

Rauhallinen kehoa huoltava tunti.

VAIHTUVAT TUNNIT

Monipuolisesti vaihdellen eri tunteja. Kehonhuolto- ja
lihaskuntotunteja, spinningiä, tanssia, kuntosalilla kuntopiiriä tai vaikkapa
skumppayogaa. Ajantasalla olevat tunnit näet varausjärjestelmästä viikkoa
ennen sekä koko kuukauden ohjelman Ladylla. Vaihtuvat tunnit vaihtuvat joka viikko.

ZUMBA

Hauskaa ja tehokasta! Zumbassa yhdistyvät perinteisen cumbian, salsan, samban
ja merenguen latinorytmit. Tämä tanssiin perustava liikuntamuoto sopii aivan
kaikille! Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja tarttuvasta Zumba-
tunnelmasta. Zumban keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle

BALANCE

Kehon ja mielen lempeä tunti. Vaikutteita pilateksesta, joogasta ja kehonhuollosta. Kehoa vahvistavia liikesarjoja ja lempeää venyttelyä. Lyhyt rentoutus.

BODY&MIND

Kehon huoltotunti, jossa lisäämme kehon tasapainoa ja liikkuvuutta dynaamisten liikesarjojen avulla.