Tietoa Laskutuksesta | Powergym Hamina Lady

tietoa laskutuksesta

laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskulla

Oletko saanut paperilaskun?
Järjestelmä vaihdosta johtuen lähetimme alkuvuotena kaikki laskut asiakkaiden sähköpostiin. Tämä valitettavasti aiheutti usealla asiakkaalla laskujen katoamisen roskapostikansioon tai muiden saapuneiden sähköpostien sekaan ja olemme lähettäneet näille asiakkaille laskut nyt paperilaskuina.Muistathan, että laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna.

E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskut!

​​​​​​​
Ohje E-laskulla maksamiseen

Laskutuksemme toimii ensisijaisesti E-laskuna. Tekemällä E-lasku sopimuksen, säästät myös 5euron paperilaskutuslisän. Sinun tulee hyväksyä Power Gym Hamina E-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita E-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Laskun asiakasnumero toimii yksilöintitietonasi. (Tarvittavat tiedot löydät saamastasi laskusta)
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää E-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on E-lasku?

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja, e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa E-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.