tervetuloa elokuu | Powergym Hamina Lady

tervetuloa elokuu


Mukava aloittaa uusi kausi. 15.8.2022 käynnistämme uuden lukujärjestyksen yhdessä ohjaajiemme Heidin, Leenan, Eveliinan, Katjan, Piian, Inkan ja Katin kanssa. Muistuksena tarjoamme Virtuaalijumppia ajastetusti ja omatoimisesti 24/7 ryhmäliikuntakalenterin ulkopuolella, kaksi kuntosalia(myös ohjattuja kuntosalitreenejä), virkistävän uima-altaan ja valmiiksi lämmitetyn saunan.

Kalenteriin uutuutena tulee

Maanantaisin Leenan Kuntomix, tunti jossa helppoa askellusta,nostetaan sykettä sekä lihaskuntoa.
Tiistaisin vaihtuvana ohjaajana Katja palaa takaisin ohjaamaan Ladylle Tehotreenejä ja Spinningiä. Tehotreenissä luvassa patteritreenejä ja koko kehon treenejä! Vuoroviikoin Eveliinan kanssa Kuntopiiri salilla. Tiistain Zumba tekee myös paluun Piian kanssa!
Keskiviikkoisin vaihtuvana tuntina Katin kanssa NSH. Niska-hartia-selkä saa täsmäliikkeitä.
Vuoroviikoin Heidin Yinjooga.
Torstain aamuissa Leenan kanssa yhdistelmä lihaskuntoa ja toivottua kehonhuoltoa. Tule molemmille tunneille tai valitse toinen. Illassa Eveliinan Kahvakuula tekee paluun.

Lauantain aamutunnit ovat myös täällä!
Nyt vielä kesäkalenterin mukaisesti 1.8-14.8.2022 Pumppitunti 10.30-11.20. Nähdäänkö ensi lauantaina? :)


Ensi viikolla on viimeisen puistojumpan vuoro. Luvassa Heidin kanssa Kuplajooga Haminan kesäpuistossa tiistaina 9.8 klo.18.00-18.30, tarjoamme kuplajuoman. Nappaa itsesi ja jokin alusta esimerkiksi pyyhe mukaan.

Lisäksi olemme elomarkkinakulkueessa mukana torstaina 11.8. klo.17.00-17.30, tämän jälkeen jatkamme Puistozumbailua Haminan kesäpuistossa 17.45-18.30, saa liittyä mukaan tanssimaan, kun ennättää! Torstain tunnit normaalisti Piian kanssa myös Ladylla.

Ennakkoinfoa! 8.8-14.8.2022 meillä maksuton tutustumisviikko kampanja. Ota kaveri mukaan jumpalle tai vaikkapa salille! Mikäli hän liittyy meille viikon jälkeen, sinä saat 4viikkoa ilmaista treeniaikaa. :)


Liikunnallista elokuuta, nähdään Ladylla.