tarmolan portaat katin kanssa x 2

Tavataanko tulevana maanantaina Tarmolassa?
​​​​​​​Porrastreenit maanantaina 26.6. kello 9.00-9.45 Tarmolan uusissa portaissa.

Päräytetään viikko liikunnallisesti käyntiin heti Juhannuksen jälkeen! Tämä treeni on kaikille avoin ja maksuton. Et tarvitse muuta, kuin juomapullon ja hyvät lenkkarit mukaan. Tervetuloa yksin tai vaikka puolison kanssa. Ohjaaja Kati on teitä vastassa portailla. Pääset portaille joko Holsverintieltä tai Tilliruukinkadun puoleiselta parkkipaikalta.

Mitä luvassa maanantaina?

Tehokas sykettänostattava harjoitus raikkaassa ulkoilmassa. Aloitamme tunnin lämmittelyllä portaissa, treenissä vuorottelemme omankehon painoharjoituksilla/tasapainoharjoituksilla ja erilaisin portaissa tehtävillä sykettä nostattavilla liikkeillä. Lopuksi venyttely. Mikäli tuleva maanantain ei onnistu, niin laita kalenteriin ylös seuraava Porrastreeni Tarmolassa pe 21.7.2023 klo.17.00-17.45.


Psst.. Kehonhuoltoa lisää kesälle. Uusien Spinning pyörien myötä (nyt yhteensä 15paikkaa) muokkasimme tiistain ryhmäliikunnan ohjelmaa.

Jatkossa tiistain iltaisin Spin30 tunnin jälkeen ohjataan kehonhuoltotunti klo.18.35-19-05. Hyvä yhdistää salitreenin/ryhmäliikunnan päätteeksi tai omana harjoituksena vaikka yhdistäen Ladyn saunan lämmön :)


Valoisaa juhannusta!