ryhmäliikuntakysely&toukokuu | Powergym Hamina Lady

Kohti toukokuuta

Asiaa stressistä 9.5. klo.16.30- Luennoitsijana MINDCOACH stressinhallintavalmentaja Anne Puranen


Kesä lähestyy! Valoisuus lisääntynyt valtavasti, tuntuu että päivät ovat tätä myötä pidentyneet. Eikö? Jos kevät väsymys meinaa kiusata, niin muista liikunta lisää tutkitusti vireystilaa, vie ajatukset toisaalle arjesta ja vahvistaa kehoa :) Keväällä ja kesällä lihaskuntoa kannattaa ylläpitää myös vaikka aktiivisuus saattaakin lisääntyä ulkoliikunnan tai vaikkapa mökkeilyn tiimoilta. Herääkö toiveita liittyen kesänryhmäliikunta kalenteriin, kerro myös innostaako ulkojumpat kesällä? Voit laittaa suoraa Heidille spostia heidi.virta@powergym.fi

Toukokuussa vaihtuvat perjantai tunnit ja muut tapahtumat

5.5. Yinjooga+Sauna lämmin klo.17.30-19.00 Heidi

12.5 Kuntopiiri salilla Eveliina

19.5 Rasvis30+Yinjooga+ Sauna lämmin klo.17.30-19.00 Heidi

26.5 Tanssi Heli

1.5 maanantaina vietetään Vappu päivää. Ei vastaanottoa eikä ryhmäliikuntaa. Kuntosalit,uima-allas sekä virtuaalijumpat palvelevat 24/7. Sauna aamulla ja illalla normaalisti.

9.5. MAKSUTON Anne Purasen Stressiluento klo.16.30-n.17.00 (Lämmin suositus!) sekä tämän jälkeen Anne kertoo First beat mittareista. Ryhmäliikuntatunnit normaalisti.

18.5 Helatorstaina ei jumppia, mutta 19.5 perjantaina ja 20.5 lauantaina tunnit normaalisti. Tule kokeilemaan viikonlopun tunteja!

28.5 Olemme mukana Kesätuulella 2023 toritapahtumassa! Tapahtuma alkaa meidän Power Gym Ladyn alkulämmöillä klo.10.00- Mukana paikallisia yrityksiä , mm.meillä myös oma liikuntapiste!

Haluaisitko tulla meidän kanssa lavalle toripäivänä n.10minuutiksi jumppailemaan?(helppoa liikettä kaikille), osallistujille kiitos lahja tietysti! (mukaan mahtuu 5 ensimmäistä) Laita viestiä Heidille mikäli haluat tulla meidän kanssa liikkumaan! heidi.virta@powergym.fi