ryhmäliikuntakysely (vastaamalla voit voittaa oman yksityistunnin ja pääset vaikuttamaan)&Äänimaljarentoutus 25.11. | Powergym Hamina Lady

ryhmäliikuntakysely
(vastaamalla voit voittaa oman yksityistunnin ja pääset vaikuttamaan)
&Äänimaljarentoutus 25.11.


Tästä linkistä pääset vastamaan ryhmäliikuntakyselyyn ja vaikuttamaan!

Ps. Tänään 16.11.2022 Kuntosalilla ohjattu yksityistunti noin.10hlölle klo.17.40-18.40. Varmasti sopu tilaa antaa, mikäli kuntoilu osuu samaan ajankohtaa. Muista että voit myös Power Gym Ladyn jäsenyydellä hyödyntää Power Gym Haminan kuntosalia 24/7! Tämän vuoksi Yinjoogan alussa on lempeää liikettä, jonka jälkeen rentoudumme rauhalliseen Yiniin. Illan Pumppi Levytankotunnilla on myös muutama paikka vapaana! Tervetuloa.

Äänimaljat tienä rentoutumiseen ja tasapainoon. Power Gym Ladylla 25.11.2022 klo.19-20. Hinta 15€/Hlö.

Äänimaljat tienä rentoutumiseen ja tasapainoon. Power Gym Ladylla 25.11.2022 klo.19-20. Hinta 15€/Hlö.
Voit ilmottautua tapahtumaan varausjärjestelmän kautta tai heidi.virta@powergym.fi. Maksu paikan päällä Satulle tai sovitusti jälkikäteen.

​​​​​​​
Äänimaljarentoutus on menetelmä, jossa käsityönä valmistetuista metallimaljoista tuotettavat äänivärähtelyt rentouttavat sekä purkavat kehon ja mielen jännitystiloja virkistäen ja vahvistaen hyvinvointia.

Peter Hess ® -metodin äänimaljarentoutuksessa käytetään käsityönä valmistettuja voimakkaasti värähteleviä ja runsaasti ylä-ääniä tuottavia äänimaljoja sekä gongeja.

Äänimaljarentoutus tarjoaa kehollemme mahdollisuuden syvärentoutua ja mielellemme hiljentyä. Syvärentoutuminen antaa aivoillemme tilaisuuden muodostaa uusia hermosolujen välisiä yhteyksiä, siirtymään aktiiviselta beta-tasolta unen ja valvetilan väliselle alfa-tasolle ja jopa vaipumaan aivoja hellivään uneen. Näin äänimaljat hoitavat hellästi myös aivojamme.

Äänimaljarentoutuksessa makoilet mukavasti ja annat harmonisten sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Äänimaljarentoutus kestää noin tunnin ja pitää sisällään alustuksen, äänikylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen.

Olet sydämellisesti tervetullut rentoutumaan harmonisten äänten rajattomaan maailmaan!

Tmi Sointumeri/Satu Nyman, Peter Hess ® -äänimetodin ammattilainen
sointumeri@outlook.com puh. 050 330 8589