Power Gym uudistuu | Powergym Hamina Lady

POWER GYM on uudistunut; tärkeä tiedote Jäsenille ja jäseniksi haluaville

Power Gym siirtyi 2021 luvulle

TÄRKEÄÄ TIEDOTETTAVAA RYHMÄLIIKUNNASTA

Uusien palveluiden myötä; käy rekisteröitymässä kotisivuillamme https://haminalady.powergym.fi/. Maksuton rekisteröityminen löytyy vasemmasta yläkulmasta kohdassa "Rekisteröidy". Huomioithan, että rekisteröidyt samalla sähköpostilla, jota olet aiemminkin meidän kautta käyttänyt. Tämän jälkeen, kun olet tehnyt rekisteröitymisen, kirjaudu sisään käyttämällä käyttäjätunnustasi ja juuri tekemääsi salasanaasi.

Ryhmäliikuntatunnit varataan 12.1.2021 asti kuten aiemminkin, mutta 13.1.2021 lähtien olevat tunnit varataan käyttämällä mobiilisovellusta, Power Gym app, jonka voit ladata alta näkyvien linkkien kautta:


Android puhelimiin


Apple puhelimiin

​​​​​​​tai rekisteröitymisen jälkeen verkkosivujen kautta.


Vanha kulkutägisi toimii edelleen uudessa järjestelmässämme. Varaamasi ryhmäliikuntatunti kirjaa sinut automaattisesti sisälle, kun astelet sisään kiinteistöön, ellet itse peru osallistumistasi tunnille 2h ennen tunnin alkua.


Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä hamina@powergym.fi


Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen treenikokemuksen ja haluamme ylpeänä esitellä uuden Power Gym App mobiilisovelluksen!

Lataamalla Power Gym App mobiilisovelluksen puhelimeesi sinun ei tarvitse huolehtia enää kulkutunnisteen unohtumisesta kotiin vaan pääset kulkemaan salille käyttämällä sovellusta
​​​​​​​
Pyydä myös ystävääsi lataamaan Power Gym App sovellus kaupasta ja lunastamaan ilmainen tutustumiskäynti ilman sitoumuksia, tutustumaan ystäväsi pääsee nyt silloin kun itse haluaa. Jos ystäväsi pitää salistamme ja haluaa liittyä Powerille asiakkaaksi hän voi tehdä sen helposti sovelluksen kautta napin painalluksella. Muistathan että saat jokaisesta jäseneksi liittyneestä ystävästä 4viikkoa ilmaista saliaikaa itsellesi!
Pyydä vain ystävää lisäämään sinun nimi suosittelijaksi.

Tulossa pian

Salilaitteista löydät QR -koodin, painamalla mobiilisovelluksesta "laiteopastus" painiketta ja luet QR-koodin näet opastusvideon jossa sinua opastetaan kyseisen salilaitteen säädöistä sekä oikeasta liikeradasta.

Rekisteröityminen digitaalisiin palveluihin

Jokaisen käyttäjän tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi sekä luoda oma käyttäjätunnus ja salasana.

Sinun, tulee käyttää rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon uutiskirjeemme sinulle tulee tai jota olet käyttänyt verkkokaupassamme. Näin varmistamme, että järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö. Vältyt myös tuplapostilta.

Miksi minun pitäisi ladata POWER GYM -App?

Sovellusta voit käyttää salikorttina ja kulkea sillä sisään ovesta sekä portista, sen avulla voi hyödyntää rahanarvoisia jäsenetuja ja voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.
Näet myös mihin saakka jäsenyytesi on maksettu ja mikäli sinulla on 10x kortti näet käyntimääräsi sovelluksesta.

Haluamme, että hyödyt appin käytöstä: Kokeile siis rohkeasti, anna palautetta ja ideoita - sinulle sitä teemme!

Mistä Power Gymin mobiiliapp löytyy?

App on ladattavissa älypuhelimeesi AppStoresta (iOS) tai Google Play -kaupasta (Android). Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla.

Onko minun pakko ottaa app käyttööni?

Ei ole. Voit käyttää palvelujamme ihan kuten tähänkin asti ilman mobiilisovellusta

Unohtuiko salasana?

Mikäli olet rekisteröitynyt uuteen järjestelmään, mutta olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan kotisivuiltamme www.powergym.fi
Klikkaa oikeassa ylälaidassa olevaa "Kirjaudu sisään" -linkkiä (mobiilissa ylin valikkopainike) ja sen jälkeen "Unohtuiko salasana?".

Miten voin kulkea ovesta tai portista mobiilisalikortilla?

Ovesta tai portista kulkemiseksi sinun tulee painaa vain avaa ovi painiketta, tämä edellyttää, että älypuhelimessasi on sijaintipalvelut tai Bluetooth-yhteys sallittuna Sovellukselle.

Huomaathan, ettet voi testata oven avaamista esim. kotoasi.
Mobiilisalikorttisi toimii vain ollessasi avauksen kohteena olevalla ovella tai portilla.

Miksi minun kannattaisi sallia appin ilmoitukset?

Haluamme parantaa asiakaspalveluamme. Pyrimme viestimään ilmoituksin
-Jos sinä saat jotain hyötyä
-Meillä on pikaista ilmoitettavaa.

Toivomme, että sallisit ilmoitukset, jotta voimme lähettää niitä sinulle.