MIKÄ IHMEEN UNIPAJA | Powergym Hamina Lady

MIKÄ IHMEEN UNIPAJA

Unipaja on käytännönläheinen workshop unesi korjaamiseen ja optimointiin. Powergym Hamina tarjoaa asiakkailleen rajatun eksklusiivisen version tästä erittäin kattavasta workshopista.

Unipaja 24.4. kello 18.00 - 20.00


Saat tietoa untasi parantavista asioista ja samalla opit myös tunnistamaan arjessasi untasi häiritsevät tekijät. Sekä miten pystyt omalla toiminnallasi nostamaan omaa mentaalista ja fyysistä suorituskykyä työelämässä ja vapaa-ajalla.

Hyvä uni on nimittäin se perusta jolle muut elämän kivijalat rakennetaan.​​​​​​​

Workshop toteutetaan etänä joten voit seurata workshoppia missä tahansta. Jos et pääse paikalle workshop tallenetaan ja voit katsoa sen silloin kun se sinulle paremmin sopii. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille unipajaan ilmoittautuneille.

Workshopin vetäjänä toimii Samu Sandberg.

”Olen pitkän linjan fysiikka- ja ravintovalmentaja. Nykyisin toimin päätoimisena liikunta-alan kouluttajana yksityisellä sektorilla. Ihmisten hyvinvointi ja suorituskyvyn optimointi on aina kiinnostanut minua. Viime vuosina olen sukeltanut syvemmälle palautumisen mekanismeihin. Tämän kautta olen myös päätynyt tekemään univalmennuksia. Kokemukseni laajasta asiakastyöstä ja myös omat kokemukset ovat avanneet unen merkityksen palautumiseen. Nyt mielelläni tulen tätä osaamista ja kokemusta jakamaan teille.”

Osallistu unipajaan jättämällä yhteystietosi niin lähetämme osallistumislinkin sinulle sähköpostitse.