Lisäenergiaa syksyyn | Powergym Hamina Lady

Lisäenergiaa syksyyn

Nähdään Power Gym Ladylla!

Miten syksysi alkanut?

Ilmat viilenevät ja illat pimenevät. Onko energiaa ilmassa vai kaivataanko lisäenergiaa esimerkiksi liikunnasta? Power Gym Ladylla liikut ja tulet sellaisena kuin olet, monipuolisesta ryhmäliikuntakalenterista poimit itsellesi juuri sopivat tunnit Lihaskuntotunnista Yinjoogaa! ​​​​​​​​​​​


Päivitämme ryhmäliikuntakalenteriamme toiveidenne mukaisesti. Päivitetty kalenterimme starttaa 27.9.21. Jatkossa Yinjoogaa maanantain aamuisin, keskiviikko iltaisin ja sunnuntain alkuillasta! Lisäksi valmentajamme Eveliina ja Arttu ohjaavat kuntosalilla kuntopiirin tiistaisin alkuiltaisin 17.00-1745, varaathan paikkasi varausjärjestelmästä! Torstain iltana myös 45minuutin Spinning! Virtuaalitunnit rikastavat myös ryhmäliikuntakalenteriamme, kaikki ovat valmiiksi ajastettuja ja näkyvät varauskalenterissa, jolloin niihin on helppo osallistua! :)


Myös toivotut vauvajumpat käynnistyvät perjantain aamuisin Heidin ja Anniina vauvan kanssa! Kerro vauvaihmisille, tai tule itse vauvan kanssa olit sitten itse äiti, mummi tai vaikka kummi. Vauvajumpat sisältyvät jäsenyyteemme tai ei jäsenenä mahdollisuus osallistua 5€ kertamaksulla lataamalla Power Gym sovelluksemme ja ostamalla verkkokaupastamme.

Ps. Kuva meidän uudesta ryhmäliikuntakalenteristamme, joka starttaa 27.9.21 alkaen.