LATAA POWER GYM APP PUHELIMEESI! | Powergym Hamina Lady

LATAA POWER GYM APP PUHELIMEESI!

Olemme uudistaneet käyttöjärjestelmämme ja kaikkien asiakkaiden tulee rekisteröityä uuteen käyttöjärjestelmään, mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

Muistathan, että sinun tulee käyttää rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon uutiskirjeemme sinulle tulevat tai jota olet käyttänyt aiemmin verkkokaupassamme. Näin varmistamme, että järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö. Vältyt myös tuplapostilta.

1.4.2021 alkaen mobiilisalikortti korvaa nykyisen RFID kulkutunnisteen (tägin) ja kulku salille tapahtuu jatkossa Power Gym mobiilisalikortilla ja nykyinen RFID kulkutunniste poistuu käytöstä 1.4.2021.

Palautathan kulkutunnisteen vastaanoton vieressä olevaan postilaatikkoon kun olet ottanut mobiilisovelluksen käyttöön.

Lataa puhelimeesi Power Gym App -mobiilisovellus ja rekisteröidy.
​​​​​​​Kulku salille tapahtuu ensisijaisesti käyttämällä mobiilisovellusta.

Pääset nyt myös kulkemaan mobiilisalikortilla Kouvolan sekä Haminan kuntosalille samalla jäsenyydellä.
Näet myös kätevästi mobiilisalikortista myös mihin saakka jäsenyytesi on maksettu tai monta käyntikertaa sinulla on 10x kortissa jäljellä sekä varaat tunnit helposti. Pidät myös helposti yhteyttä meihin mobiilisalikortin tukipalvelun avulla eikä sinun enää tarvitse huolehtia kulkutunnisteen katoamisesta tai rikkoutumisesta.

Lataa tästä Power Gym App mobiilisalikortti puhelimeesi ja rekisteröidy


Mikäli jostain syystä et halua luopua nykyisestä kulkutunnisteesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluun 1.4.2021 mennessä.

Jos käytät jo Power Gym App -mobiilisovellusta on tämä viesti aiheeton eikä sinun tarvitse tehdä mitään.