Äitienpäivä lähestyy! | Powergym Hamina Lady

äitienpäivä lähestyy!

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 9.5

Omalle äidille, ystävälle, puolisolle tai vaikka itsellesi...

Äitienpäivä lähestyy! Mitä mukavaa, hyödyllistä ja mahdollisesti aineetonta voisi antaa äitienpäivälahjaksi naiselle, jolla ehkä on jo kaikkea? Sinua todennäköisesti kiinnostaa hyvinvointi kun luet tätä postausta ja tiedät kuinka hyvää kuntosalilla treenaainen tekisi lahjansaajalle, mutta tiedät myös, että hänet voi olla vaikea houkutella kuntosalille.

Hanki äidille lahjakortti Powerille

Anna äidille lahjaksi hyvinvointia ja terveyttä

Aloittamisen kynnystä voit madaltaa ostamalla äidille lahjakortin kuntosalille, voitte lisätä yhteistä aikaa käymällä yhdessä tutustumassa kuntosaliin tai voit opastaa äitiä treenaamaan, se on paljon suurempi lahja monelle äidille kun uusi kaulakoru tai kukkakimppu.

Anna äidille lahjaksi yhteistä aikaa, terveyttä ja hyvinvointia


Miten lahjakortin saan annettua lahjansaajalle?

Voit ostaa lahjakortin todella kätevästi mobiilisovelluksen tai verkkosivujemme kautta klikkaamalla kaupassa ohjeituotteet painiketta. Lahjakortteja on 50euron sekä 100euron suuruisina ja lahjakortteja voit ostaa niin monta kuin haluat.

Lisää lahjakorttiin lahjansaajan nimi ja lunasta lahjakortti, oston jälkeen saat sähköpostiisi pdf-tiedoston jossa on lahjakorttikoodi jonka voit tulostaa tai lähettää sähköisenä lahjansaajalle. Syöttämällä lahjakorttikoodin verkkokaupan kassalla voi lahjansaaja käyttää lahjakortin.